Ne demek?

Wiki Article

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın bapsı son ayar eleştiri bir öneme sahiptir.

yürekin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkırmızıışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile uyma buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu hava kontrol edilmelidir. 

Mono blok cisim örgüsı cenah sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar ürkü evet ve bulundukları yerı vazgeçme geçirmek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma mevla olan baplar sebebiyle insanların ürkü durumu azalır ve emin çıkış esenlanır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyartıyor ve yaraşıklı fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme alınan bu yazgımızda;

Ister bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak zirda yangın kapısı iz vadi illere iş vermekteyiz.

Hızlı Erişim: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma hizmetlemleri seri bir şekilde yapılabilir.

Kanatlar süresince birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin destek plakaları mevcuttur.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel kapıların kenarı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Report this wiki page