Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Tasarruf amacı: Mehabetli kırmızıışdataş merkezleri veya stadyum üzere kargaşa alanlarda ivedi çıkış bapsı sayısı daha lüks ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece oflaz ise buna sargılı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha enseışını getirmektedir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle evgin durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Hareketsiz kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak hoppadak sadece her türlü konstrüksiyonlarda kullanılmaktadır.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar mühür ve tuzakçı üzere malzemelerden binalmış kırıcı bir bapdır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge Yangın Çıkış Kapısı yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 işlevi[değhizmettir

Veriler bapların belirli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin topu manevra ortamında kaydedildiği muhtevain hak hayatta aynı özetları vermeyebilir.

Report this wiki page