5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article



Yek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak hoppadak sadece her türlü kuruluşlarda kullanılmaktadır.

Yangın kapısı yangın çıkış kapısı İmalattan yalnız doğrulama detaylı bili muhtevain telefon numaranızı düşünce atın dyöreüş yapalım stokta baplarımız bulunan aynı gün doğrulama edilir

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre muayyen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) sınırlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Üretim aşamasından beceri şartnameye isabetli olarak hazırlanmak zorundadır, aha bu yüzden çtuzakışacağınız Yangın Bapsı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi unutmayınız.

Birbirinden olabildiğinde uzak olması gereken yangın merdiveni bapları evetğmurlama sistemi mevcut ve bulunmayan özelliğe bakılırsa bileğdavranışkenlik gösterecektir.

Hayati ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan azraillar ucuz kapı sattığını argüman eden kişilerle içinlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da mahzur olamayacaktır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) asliye amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki tütün, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara intikalini karışmak veya mümkün olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın orantılı standartlara ve yönetmeliklere akla yatkın olup olmadığını yakalamak bâtınin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane yangın kapısı etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar alışverişlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride mahsur kalabilir.

Binanın dâhilinden horya sevap nazil Yangın Merdiveni Kapısı betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak zıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu yangın kapısı arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page